Feedback

Ik ben nu meer dan een jaar onderweg met het beheren van mijn website en het schrijven van opiniestukken.
Omdat ik veel waarde hecht aan interactie vraag ik mensen bijvoorbeeld over welk onderwerp ze liever zouden willen lezen, maar vraag ik regelmatig ook feedback over hun algemene ervaring met het lezen van mijn stukken.

Deze pagina is daarom voor het tonen van feedback van verschillende lezers.

Zou jij ook een stuk feedback willen schrijven ten behoeve van deze pagina? Stuur mij dan een berichtje. Het wordt altijd erg gewaardeerd!

 

 

 

”Hoe gepassioneerd je bent van Liverpool, de Premier League en Steven Gerard, zo gepassioneerd schrijf je over diverse andere voetbalspelers. Je kunt merken dat je je al jaren verdiept in het spel. Als ware analist maak je je blogs boeiend en inspirerend. De artikelen zet je aan het denken. Zelfs voor non-voetbalkenners leest het lekker weg. Je introducties maken een lezer nieuwsgierig, waardoor je de lezer betrokken houdt door gebruik te maken van humor, cijfers en vergelijkingen.”

Sinem

 

 

 

 

 

”Al enige tijd volg ik de artikelen die Jeyan schrijft. Vooral omdat ze makkelijk lezen, je meer achtergrondinformatie geven en er ruimte is om je eigen mening te vormen over de onderwerpen die hij aansnijdt.

Daarbij laat hij duidelijk zijn mening/opvatting weten en de interesse in en enthousiasme over voetbal en de achtergronden er bij, spat er van af.

Hopelijk volgen er met regelmaat volgende artikelen over zowel buitenlands en binnenlands voetbal.”

Arjan

 

 

 

 

 

”Sinds Jeyan is begonnen met het schrijven van zijn ‘Jey’s voetbalchat’ 😬, lees ik de stukken met veel plezier.

Allereerst heeft Jeyan een kijk in de sport, die mij uitdaagt om naar nieuwe spelelementen te kijken. Als voorbeeld; zijn laatste stuk over Rodri. Hoewel ik de speler ken, had ik nooit oog voor de dingen die Jeyan over hem schreef. Door het stuk te lezen, ga ik met een andere blik kijken naar Manchester City. Ik ga een wedstrijd kijken en even speciaal op hem letten. Dit is dus iets wat het stukje van Jeyan bij mij te weeg brengt.
Bij ieder stuk van Jeyan dat ik lees, heb ik minstens 5 ‘oja’ momentjes.
Kortom: Jeyans schrijven zet mij aan het denken.

Wat ik verder fijn vind aan de hetgeen Jeyan schrijft, is dat de stukken niet te lang zijn. Het zijn geen hele epistels die als maar hetzelfde herhalen. Jeyan maakt gebruik van eenvoudige schrijftaal en hierdoor leest het fijn en makkelijk weg.

Als ik een tip mag geven, zou het zijn dat ik ook graag onbekend jong talent zou willen zien. Een talent uit België, Scandinavië of Oost-Europa bijvoorbeeld. Op dit moment zijn de stukken nog erg PL en NL georiënteerd.

Blijf vooral doorgaan met schrijven en probeer ook te netwerken door bijvoorbeeld in het werk dat je op Instagram zet, iemand te taggen. Touzani, ftbl, Voetbalzone. Misschien pikt iemand het op.”

Tristan

 

 

 

 

”Regelmatig heb ik het met Jeyan gehad over de artikelen, columns, betogen – hoe je het zou willen noemen – die hij schrijft. Hij vertelde me dat juist die conversatie en dialoog is wat hem inspireert en motiveert om deze stukken te schrijven, en dat is echt mooi om zo te horen. Dit zie je ook terug in de manier van schrijven, omdat het oprechte interesse is, dat zich uit in een aantrekkelijke schrijfstijl.

Aan de ene kant omdat je op die manier tot nieuwe inzichten in het spel van voetballers kan komen, maar ook omdat je zo een soort community maakt/krijgt die over precies dezelfde content praat – en dan hebben we het niet over Mo naar Ajax en zulke fratsen, maar over details in het spel, meer ingezoomd.

Ook heb ik al eens gezegd dat het interessant zou zijn om bijvoorbeeld kleine competities aan te halen, of talenten, of weggewaaide voetballers op andere continenten. Maar Jeyan zei dat de analyse dan minder diepgaand zou worden, of minder uit eigen kennis, en dat is natuurlijk ook een dilemma. Wil je de expertise terugbrengen in de inhoud waar je het meest van weet, of wil je een breder voetbalnetwerk zijn (met meer basic knowledge die je ergens anders vandaan kan/moet halen).
Omdat die 2e optie al veelvuldig te vinden is in iedereens feed, vind ik dit echt een goede en vooral leuke weg om meer kennis over voetbal te zien en delen, en discussie in gang te zetten. Dat is natuurlijk ook het hele punt.”

Lennert

 

 

 

”Het is inhoudelijk goed. Je benoemt de feiten. Je laat wat van je eigen mening doorschemeren en neemt de lezer mee. En je doet het met passie, dat is het allerbelangrijkste. Ga zo door zou ik zeggen! Met mij heb je in ieder geval een trouwe lezer.”

Marijn

 

 

 

”Een goed vormgegeven uitnodigende site met de focus op waar het om draait. Voetbalcontent van kwaliteit. Jeyan brengt wekelijks content uit die met zijn karakter, smaak en de actualiteit te maken heeft. Brengt deze op gestructureerde wijze, met humor en nodigt uit om te lezen. Verrassend en verfrissend, in een tijd waar meeste content plat en voor de clicks is, lees je dat bij Jeyan passie voor voetbal leeft.”

Kevin

 

 

 

”Ik lees de artikelen van Jeyan met plezier. Elke keer weet hij me te verrassen met nieuwe wetenswaardigheden. Jeyan schrijft op een informatieve en boeiende wijze. Hierdoor krijg je als buitenstaander de mogelijkheid om zelf een mening te vormen. De onderwerpen zijn zeer divers en niet alleen gebaseerd op Jeyan’s favoriete club. Kortom een aanrader om te volgen!”

Bert