Wie ben ik?

Kort over mij

 

 

Hoi,

 

Mijn naam is Jeyan Sahin.

 

Ik ben 28 jaar, heb Turkse ‘roots’ en ben geboren en opgegroeid in Deventer. Mijn opleidingen tot en met de middelbare school heb ik allemaal hier in de stad afgerond en ik ben ook afgestudeerd aan de Human Resources Management opleiding die ik heb gevolgd op het Windesheim in Zwolle. Ik vind HRM een ontzettend leuk onderwerp, maar er iets wat ik nog veel leuker vind; praten over voetbal.

 

Zoals je had kunnen verwachten heb ik, tot een jaar of 3-4 geleden, mijn hele leven gevoetbald. Dit heb ik in de jeugd gedaan bij SV Helios en SV Colmschate en daarna – iets minder serieus – bij Diepenveen en nog een jaar bij RDC.

Sinds ik 7 jaar ben, kijk ik Engels voetbal. Dit komt grotendeels door pure, persoonlijke interesse. Maar het komt ook omdat ik destijds wekelijks bij mijn familie in Apeldoorn op bezoek was en zij altijd de Premier League aan hadden staan op de televisie. Deze optelsom is eigenlijk ook de manier hoe ik een, uiteindelijk, fanatieke Liverpoolfan (zie foto hieronder waarin ik uit kijk op het stadion Anfield) ben geworden. Ik kijk absoluut niet alleen de 3 á 4 Premier League wedstrijden per week, maar ik vind de live wedstrijden van Ajax en Barcelona ook geweldig om iedere week mee te maken.

Behalve live wedstrijden houd ik de ‘grotere’ competities in de gaten en kan ik het niet laten om dagelijks video’s terug te kijken waarin wedstrijden en persoonlijke performances van spelers worden geanalyseerd.

Nu ik eindelijk heb besloten om wat te gaan doen met deze passie (tot obsessie), dacht ik: waarom niet met anderen delen?

En zodoende.

 

Dit was uiteraard geen uitgebreide biografie. Dus als je meer over mij, of over wat er op de website te zien is, zou willen weten – vraag maar raak via telefoon of e-mail.